Sit-iDynamische kruk

Veel zitten in dezelfde houding is voor niemand goed, veel rugklachten ontstaan door te lang statisch belasten in dezelfde zithouding. Maar wat is de oplossing? Sit-i geeft het antwoord.

Vraag

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om de werkomgeving aan te passen waarbij variatie in beweging mogelijk is. De ruimte is vaak beperkt, en bewegen daardoor lastig. En dan de vraag hóe moet er bewogen worden? En welke spiergroepen moeten daarbij actief zijn?

Vraag

Oplossing

Sit-i geeft het antwoord en wijst de weg. Door accurate software geeft Sit-i aan hoe je zit, in welke bewegingsrichting je zit en welke beweegvoorkeur je hebt. Zittend trainen was nog nooit zo gemakkelijk.

Door het lage draaipunt is Sit-i stabiel, veilig en lenig. Door het nieuwe design is Sit-i makkelijk schoon te maken en hygiënisch, en zeer geschikt voor bijvoorbeeld de medische, hippische en kantoor sector. Kortom elke wervelkolom en elke werkplek verdient een Sit-i.

Oplossing

Resultaat

Een dynamische kruk die op alle werkplekken gebruikt kan worden. Sit-i geeft inzicht in bewegen en is tegelijk je personal trainer. Zitten werken met rugklachten is verleden tijd!